Opdrachtgevers

Waarom Etmaal


U bent op zoek naar een ervaren monteur? Of een jonge ambitieuze schoolverlater die zich kan ontwikkelen in uw bedrijf? Wij bieden u professionaliteit en flexibiliteit. De medewerker komt in dienst bij Etmaal en zet zijn vakmanschap in voor uw bedrijf.

Wij zijn de specialist in de branches infra, energie, werktuigbouw en installatietechniek en zijn met onze kennis het verlengstuk van uw organisatie op personeelsgebied. Met behulp van ons online en grote opgebouwde offline netwerk weten we telkens weer talentvolle en ervaren professionals voor u te vinden. Altijd zoeken we naar de beste kandidaten die gedreven en gemotiveerd zijn en uw bedrijf versterken.

Onze kracht

De kracht van Etmaal is samen te vatten in 1 woord: kwaliteit. Wij luisteren goed naar de eisen en wensen van de opdrachtgever. Wat uw wensen ook zijn; wij zoeken de oplossing. Wij stellen dan ook alleen kandidaten aan u voor waarvan wij zelf overtuigd zijn.

Wij onderscheiden ons door onze samenwerking volledig transparant te laten verlopen. Als wij een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden wordt deze eerst volledig door ons gescreend. Vanuit onze expertise weten wij wat een medewerker waardevol maakt. Als wij iemand voorstellen gebeurt dit ook te allen tijde volledig objectief met onze eerlijke bevindingen.

Een belangrijk aspect van ons vakgebied is veiligheid en wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers te allen tijde goed gekwalificeerd zijn en blijven. Door onze goede naam weten wij in ons netwerk wel die persoon aan ons te binden die u zoekt! Wij zijn uiteraard NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.

Vacature aanmelden

Wilt u direct een vacature plaatsen? Neem dan contact met ons op, zodat wij voor u snel de juiste professional kunnen vinden.

Neem contact met ons op

Onze technici werken o.a. voor