Over Etmaal

Over Etmaal


Wie zijn we

Wij zijn consultants met een specialisme in de branches infra, energie, werktuigbouw en installatietechniek. Wij zijn pionier en volledig op hoogte van alle actualiteiten in deze vakgebieden, de wet- en regelgeving en certificeringen. Door ons uitgebreide netwerk kennen we de markt als geen ander. Ons speerpunt is kwaliteit; wij zoeken die speld in de hooiberg; de beste kandidaat voor onze opdrachtgever en de mooiste uitdaging voor onze (toekomstige) collega’s.

Vakgebieden

Wij zijn specialist in een aantal branches. Wij zijn begonnen in de ondergrondse infra- en energietechniek. In de loop der jaren is ons netwerk en onze kennis zo gegroeid dat we onze diensten hebben kunnen uitbreiden naar werktuigbouw en installatietechniek. In deze vakgebieden hebben we zeer diverse vacatures, van monteur tot uitvoerder en van projectleider tot engineer.

Ons team

In 2009 is Rene Kassies begonnen en hij heeft in de loop der jaren een professioneel team om zich heen verzameld. Samen zorgen we dat onze ca. 100 medewerkers een goede begeleiding krijgen en zich thuis voelen bij Etmaal.

Werken bij Etmaal

Etmaal is een dynamische en snel groeiende organisatie, waarbij kwaliteit, werkplezier en professionaliteit voorop staan. Wij zoeken regelmatig ondernemende consultants met een gezonde dosis ambitie die het een kick vinden om telkens weer de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Regelmatig hebben we intern vacatures. Interesse? We komen graag met je in contact.

AccountmanagerHBO werk- en denkniveau
RegioOverijssel

MVO

Als Etmaal vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. En dat begint bij goed werkgeverschap in onze dagelijkse praktijk. Bij alles wat we doen willen we goed zijn voor onze medewerkers, opdrachtgevers en de omgeving. Wij zetten ons als Etmaal ook in voor regionale doelen. Wij dragen ons steentje bij aan het Kinderfestival; een evenement voor kinderen die het in hun dagelijks leven niet altijd makkelijk hebben en die wij graag een bijzondere en onbezorgde dag bieden. Wij zijn ook sponsor van de Roparun, Samenloop voor Hoop, 24-KiKa skaten tegen Kanker, het KWF en diverse regionale sportclubs.

"Etmaal beschikt over een gezonde hoeveelheid kennis van de branche, markt, mensen en de cultuur."


Rene Kassies

Maak kennis met ons team >

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Mail naar service@etmaal.com

Binnen 24 uur reactie

Bel 0546 853 133

Direct contact tijdens kantooruren

Bel mij terug


Onze technici werken o.a. voor