Toonaangevend binnen
de ondergrondse infra-
en distributietechniek

Onze organisatie


Etmaal is een kennisplatvorm gericht op de projectmatige inzet van technische professionals. Dit doen wij hoofdzakelijk binnen de sectoren Infra & Energie en Werktuigbouw & Installatietechniek. Ons team bestaat uit een gezonde mix van technici die bij toonaangevende organisaties binnen deze sectoren aan het werk zijn.

Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent zoals engineers, projectleiders of gecertificeerde monteurs, die wij kunnen inzetten bij onze partners. Al vanaf 2009 doen wij dit met alle enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit om zo de beste kwaliteit af te leveren.

Streven naar de hoogste kwaliteit

Al sinds jaar en dag blijven mensen de belangrijkste schakel binnen elke organisatie. Dit is voor ons dan ook het belangrijkste speerpunt bij iedere werving / detacheringsopdracht. Door onze ervaring en de professionaliteit van onze collega’s, vertrouwen onze opdrachtgevers er blind op dat de kwaliteit van de collega’s van Etmaal hoog ligt. Dit is ook wat onze opdrachtgevers van ons mogen verwachten. Wij streven constant naar het optimale voor al onze collega’s. Om dit te kunnen waarborgen, is een optimalisatie in opleidingen, cursussen en certificeringen aan de orde van de dag. Zo beschikken wij altijd over het beste aanbod vak-technici.

Landelijke samenwerkingen

Momenteel regelen wij alles vanuit onze kantoren in Apeldoorn en Almelo. Wij kunnen vanaf hier een groot deel van Nederland van dienst zijn. Dit resulteert in een prettige samenwerking tussen onze inmiddels 100 collega’s en de diversiteit aan toonaangevende (landelijke)organisaties. Vanzelfsprekend zijn wij als organisatie NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.

nen logovcu logo

Onze technici werken o.a. voor