Vaktechnici

Vaktechnici


Waarom Etmaal

Je bent werkzaam bij een werkgever maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je hebt zojuist je opleiding afgerond? Wij van Etmaal zijn specialist als het gaat om het vinden van de meest geschikte functie voor jou! We hebben een divers aanbod aan vacatures in de branches infra, energie, werktuigbouw en installatietechniek. Bij Etmaal heb je de zekerheid van een contract en de voordelen van werken op projectbasis; al naar gelang jouw wensen kun je bij meerdere werkgevers ervaring op doen.

Vakgebieden

  • Infra en energietechniek
    Etmaal heeft al jaren een toonaangevende positie binnen de infra en energietechniek. Voor zowel netbeheerders als (hoofd)aannemers zijn wij doorlopend opzoek naar technische professionals op alle lagen van de organisaties. Binnen de infratechniek maakt Etmaal het onderscheidt tussen boven- en ondergrondse infra. Naast de kabels en leidingen maken openbare verlichting en verkeersregelinstallaties hier een onderdeel van uit. Binnen de energietechniek zijn elektriciteit en gas onze speerpunten.
  • Werktuigbouw en installatietechniek
    Etmaal specialiseert zich binnen de werktuigbouw en installatietechniek op alle denkbare niveaus. Voor beide vakgebieden zoeken wij doorlopend service- en installatiemonteurs, werkvoorbereiders, service coördinatoren, engineers en projectleiders. Binnen de werktuigbouwkunde heeft Etmaal diverse opdrachtgevers in de deeldisciplines: offshore, energie- en aandrijftechniek, olie- en gaswinning.Binnen de installatietechniek hebben wij diverse landelijke en regionale opdrachtgevers. Onder dit veelzijdige vakgebied verstaat Etmaal: elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties en warmte- en koude installaties.

Persoonlijke ontwikkeling

De technische arbeidsmarkt is een dynamische markt, de ontwikkelingen gaan in een razend tempo en er wordt best veel van je gevraagd. Gelukkig helpt Etmaal je daarmee. Wij investeren in jou door middel van opleidingen en bijscholing. En ben jij toe aan een volgende stap? Samen met Etmaal bekijken we welke opleiding jij nodig hebt om kennis en vaardigheden op het gewenste niveau te brengen met als doel om jouw ambities waar te maken.

Combi werk/ leren

Ook als je klaar bent met je studie en je bent geïnteresseerd in een traject waarin je werken en leren wilt combineren, ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel voor monteur functies als functies binnen de werkvoorbereiding en uitvoering hebben wij samenwerkingsverbanden met toonaangevende organisaties. De eventuele opleiding behorende bij je functie wordt volledig betaald, net zoals je scholingsuren.

In dienst bij Etmaal

Als je in dienst komt bij Etmaal werk je voor een absolute specialist in jouw vakgebied. Je kiest voor een werkgever die een uitstekend salaris biedt, investeert in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (op basis van een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding of een auto van de zaak. En daarnaast ook een hele plezierige werksfeer.

In dienst bij Etmaal heb je een vast aanspreekpunt. Hij of zij voert tussentijdse evaluatiegesprekken met jou en daarbij bespreken jullie of je goed op je plek zit en wat je ambities zijn. Als je ons nodig hebt zijn wij er voor jou, altijd en overal.

In de loop der jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd en hebben we vacatures bij de mooiste en meest vooruitstrevende organisaties. Vanuit je eigen ambitie kun je ook eens bij een andere organisatie aan de slag gaan, om zo ervaring op te doen op verschillende gebieden. We vinden samen de functie waar jij je goed bij voelt!

Wij zijn op zoek naar mensen met Etmaal DNA: mensen die betrouwbaarheid, kwaliteit en ambitie uitstralen. Zijn dit ook jouw kernwaarden? Dan willen we graag met jou in gesprek.

"Etmaal beschikt over een gezonde hoeveelheid kennis van de branche, markt, mensen en de cultuur."


Rene Kassies

Maak kennis met ons team >

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Mail naar service@etmaal.com

Binnen 24 uur reactie

Bel 0546 853 133

Direct contact tijdens kantooruren

Bel mij terug


Onze technici werken o.a. voor